Eczacı Hatice Sarıyer 'Be bright' serisini anlatıyor

Image

Leke oluşumuna yatkın ciltlerde güneş, doğum veya hormonal sebeplerle oksidasyonun neden olduğu bir reaksiyonla lekeler oluşabilir.

Oksidasyonun en önemli nedeni ise güneştir ve bu sebeple güneşe maruz kalınan her anda güneş kremi kullanılmalıdır.

Her bakım rutinine mutlaka cilt temizliği ile başlanmalıdır. Lekeli ve lekeye yatkın ciltler için özel olarak formüle edilen Be Bright Aydınlatıcı Tonik, cilt nemli bırakıldığında ph’ını da düzenlemeye yardımcı olur. Gündüz bakım rutininde kullanıma uygun ve en etkili leke açıcı formüle sahip olan Arbutin Kompleks Krem, içerisinde %2 oranında Alfa Arbutin bulundurur. Dışarı çıkılacağı zamanlarda ise mutlaka Pigmentyl SPF50+ kullanılmalıdır.

Gece bakım rutininde ise yine Arbutin Kompleks Krem’e ek olarak AHA/BHA Krem kullanılabilir. AHA/BHA Krem soyucu bir özelliğe sahiptir ve hem lekelerde hem de siyah noktalarda etkilidir. AHA/BHA Krem içinde bulunan meyve asitleri güneş lekelerinin de ciltten uzaklaşmasına yardımcı olur. AHA/BHA Krem soyucu bir özelliğe sahip olduğu için sadece gece bakımına uygundur.

Be Bright Serisi leke açma özelliğinin yanı sıra anti-aging etkisini de formülasyonunda barındırır. Tüm ürünler leke açma etkinliğini ve anti-aging etkinliğini bir arada taşır. Be Bright Serisi’ni her iki cilt bakım rutini için de güvenle kullanabilirsiniz. Üstelik bu serideki her ürün 12 ay kullanıma uygundur.